CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Képviselő úr, természetesen készek vagyunk a jogszabályok ismételt áttekintésére, azonban tájékoztatnom kell önt arról, hogy eléggé feszes határidők vannak a jogszabályokban, arra tekintettel is, hogy a felszámolót hogyan és mikor kell kijelölni, másodsorban pedig, ha a felszámoló benyújtja a támogatás iránti kérvényt a munkaügyi központnál, akkor a munkaügyi központ 15 napon belül el fogja bírálni, és folyósítani fogja a Bérgarancia Alapból a szükséges pénzt. Úgyhogy a mi eljárásunk elég gyors.
Természetesen a felszámoló kijelölése nem a mi hatáskörünk, hiszen ez a cégbíróság hatásköre. Gondolom, hogy ez rövid időn belül meg fog történni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť