FÜLÖP ISTVÁN

Full text search

FÜLÖP ISTVÁN
FÜLÖP ISTVÁN (MDF): Köszönöm szépen. Molnár Gyula képviselőtársam kérdezte, hogy nekünk mi fáj. Nekünk az fáj, ha a postát tönkreteszik, nekünk a posta mélyrepülése fáj. Nem a kiszámítható törvények fájnak, sőt a kiszámítható törvényeket várjuk, és abban partnerek vagyunk. Nekünk az fáj, ha a szolgáltatás csorbul.
És a stabil vezetés: csak nem esetleg megint klienspolitika alapján történt a kiválasztás, hogy ennyire védi a posta másfél éves új vezetését, ami természetes, amennyiben ez klientúra alapján történt.
Előszeretettel mutogatnak vissza szocialista képviselőtársaink az előző polgári kormány intézkedéseire. Emlékszem, hogy annak idején, '90-ben, amikor egy mondatot ki mertünk ejteni a negyven évről, akkor azt mondták, hogy elég a múltból. Akkor most kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy előre tekintsenek. De azt hiszem, hogy a polgári kormány idejében a posta mélyrepülése nem volt ennyire akut probléma, mint most.
A modern posta. Egyetértünk a modern postával, de tisztelt képviselőtársam, az, hogy majd Budapesten kiválasztunk egy postát, és akkor az összes vidéki postát - persze most egy kis túlzással mondom - ellehetetlenítjük, az önök felfogása szerint az is lehet egy modern postai hálózat működtetése, hiszen az a posta elérhető mindenki számára, csak kissé nehézkesen, kissé költségesen, de az jól fog működni. De sajnálom, hogy ebből a törvényből a kormánypárti képviselők nem látják ki azt, hogy a vidéki posták, a régiók postái kerülnek veszélybe, és olyan veszélybe, ami visszafordíthatatlan problémákat fog eredményezni, amit majd csak költségesen tud újra helyreállítani 2006 után (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) egy polgári kormány.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť