DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Surján képviselő úrnak pontosan tudnia kell, hogy mi ilyenkor az eljárásnak a rendje. Ha tudja ezt, képviselő úr, akkor szerintem aszerint cselekedett a magyar kormány. (Dr. Répássy Róbert: Ne titkolózzál, mondjad már! - Derültség az ellenzéki padsorokban.) A magyar kormány kellő mértékben kihasználta az összes lehetséges eszközét a diplomáciában (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Demagógia!) - ha a képviselő urakat nem érdekli a dolog, akkor beszélhetnek másról is -, amit lehetősége van ilyenkor annak érdekében ilyenkor megtenni, hogy a pontosan rögzített összegek szerepeljenek az EU megfelelő költségvetési előirányzataiban.
Itt most azonban a 2004. évi magyar költségvetésről folyik a vita, nem arról, amit a képviselő úr megpróbál ide, ebbe a vitába behozni. Ebben a vitában mi nem tudunk arról vitatkozni, aminek a vitapartnerei nincsenek jelen. Éppen ezért, ha a képviselő úr ebben a kérdésben szeretne segíteni Magyarországnak, a magyar kormánynak, a megválasztott magyar kormánynak, a magyar parlamentnek, hogy a következő időszakban több forrással rendelkezzen, akkor nagyon szívesen vesszük, ha a képviselő úr ebben segíteni fog európai parlamenti munkája során is. De azt kell mondjam, hogy olyan következtetést ne vonjon le, ami nem megalapozott. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť