KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF

Full text search

KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF
KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Engedje meg, hogy a Magyar Köztársaság 2001-2002. évi költségvetésének 2002. évi végrehajtásáról szóló törvény FM-fejezetéből felolvassam a következőt: “A költségvetési év hangsúlyos feladata volt az EU-csatlakozásra való felkészülés, ennek keretében a jogharmonizáció és az intézményfejlesztés folytatása. A SAPARD Hivatal felkészülését a 2002. márciusi uniós ellenőrző küldöttség megfelelőnek nyilvánította.” Ön írta alá annak idején ezt a jelentést. (Dr. Németh Imre: Ez nem akkreditáció!) Olvasom tovább: “Ennek eredményeként 2002. szeptember 20-án a nemzeti programengedélyező az Állami Számvevőszék ellenőri véleményére alapozva kiadta a nemzeti akkreditációs határozatot.” Nem novemberben, és a márciusi ellenőrzésnek megfelelően. (Dr. Németh Imre: Ez nemzeti…) Ön írta alá, ezért nem vitatkozom ezzel, nem is akartam önnel vitatkozni.
Elnézést, elnök úr, még szeretnék a kormánypárti képviselőknek feltenni egy-két kérdést, mivel ők felvetették azt, hogy valóban próbáljunk közösen beszélni erről a jelentésről, mit kellene tennünk, miben kellene esetleg olyan intézkedéseket hoznunk, hogy a mezőgazdaság javát szolgálja. Szerettem volna Karakas képviselő úrtól választ kapni arra, hogy mi okozta az ültetvénytelepítés támogatásának a csökkenését: míg 2001-ben 13,2 milliárd forint került felhasználásra, 2002-ben 11,4 milliárd forint állt csak rendelkezésre. Gondolom, még a hátralévő időben kapok választ.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť