DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Én elmondtam ennek a dolognak a történetét. Magam válaszoltam minden kérdésre az egészségügyi bizottságban, nem kértem semmihez sem különböző segítséget. Vállalom, hogy erre nem a legpontosabb választ adtam, de a szándék világos volt, egyértelmű volt, amit itt is megerősítettem.
Úgyhogy, képviselő úr, ne tessék éket verni a minisztérium vezetésének különböző tagjai közé, itt egy csapatmunka folyik, én bízom a munkatársaimban. Én nem kértem e tekintetben semmiféle segítséget, azt gondoltam, hogy ez megjelent - nem jelent még meg. De meg fog jelenni, megnyugtatom, pontosan annak érdekében, ahogy mondtam, hogy a közpénzt hatékonyan és a betegek érdekében megfelelően tudjuk felhasználni, és semmilyen intézetnek ne legyen arra lehetősége, hogy adatmanipulációk révén jusson előnyhöz, másoknak a kárára.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť