DR. CSÁKY ANDRÁS

Full text search

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen. Nekem is az a véleményem, hogy mielőtt szólunk, nagyon jó lenne, ha végiggondolnák, ha végig tudjuk gondolni mondandónk értelmét.
Az a mondat, hogy nem Gerő Ernő volt, aki elfogadta a paraszolvenciát - az ágazatban dolgozók, és nemcsak az orvosok, mert Kárpáti Zsuzsanna mint nővér, ugyanúgy részesült a paraszolvenciában, mint az orvosok -, ezt itt elmondani, ebben a formában akkor, amikor azt várjuk el az egészségügyben dolgozóktól, hogy 0-tól 24 óráig rendelkezésre álljanak, akkor, amikor nagyon jól tudjuk azt, hogy kezdő vagy nem kezdő szakorvosi szolgálatok és hihetetlenül sok munka után, még a horribile béremelések után is bruttó 60-70 ezer forintot keresnek a kollégák, én úgy gondolom, ez a szakma arculcsapása, felesleges és álságos.
Kárpáti képviselő asszony azt mondta - hangzatosan -, hogy próbáljunk meg együtt az ellátás érdekében összefogni. Erre tettünk javaslatot. Folyamatosan ennek a törvénynek a tárgyalása kapcsán erre teszünk javaslatot, hogy józanul üljünk le, tekintsük át az egészet, vonjuk be az érdekelteket, és közös megoldást találjunk. Semmi nem indokolja ezt a rohanást. Úgy gondolom, inkább erre kellene pozitív választ adni, és nem az ágazatban dolgozókat sértegetni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť