KOVÁCS LÁSZLÓ

Full text search

KOVÁCS LÁSZLÓ
KOVÁCS LÁSZLÓ külügyminiszter: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Csáky képviselő úr olyasmit adott a számba, amit én soha nem mondtam. (Felzúdulás az ellenzék soraiban. - Gyürk András: Augsburg!) Soha azt a kifejezést nem használtam, soha azt nem mondtam, hogy az uniós csatlakozás automatikusan emeli a nyugdíjakat. (Közbeszólás az MDF soraiból: Kezdődik!) Azt mondtam, hogy a gazdasági növekedés fog gyorsulni, azt mondtam, hogy ez magával vonja a nettó keresetek növekedését, és azt mondtam, hogy a keresetek növekedése húzza maga után a nyugdíjakat. Ez egy ismert összefüggés, nem hiszem, hogy a képviselő úrnak ezzel újat mondanék. No, ezek azok a finom csúsztatások, amelyekkel egyes ellenzéki képviselők szokták riogatni a nyugdíjasokat vagy éppen a mezőgazdaságban dolgozókat.
Én ezt azokkal szemben állítottam, akik azt mondják, hogy az Európai Unióban fennáll a nyugdíjak vásárlóértékének a csökkenése, ami egyszerűen nem felel meg a valóságnak.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť