ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság minisztériumainak felsorolásáról szóló 2002. évi XI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3691. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3691/5. számon kapták kézhez. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a mai részletes vitában az előterjesztőt Kökény Mihály államtitkár úr képviseli.
Megnyitom a részletes vitát az előterjesztéshez érkezett módosító javaslatra. Tájékoztatom önöket, hogy a részletes vitában a képviselői felszólalási időkeret - az elfogadott napirendi ajánlás szerint - öt perc. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 105. § (3) bekezdése értelmében a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet hozzászólni.
Megadom a szót Lasztovicza Jenő képviselő úrnak, Fidesz-frakció.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť