RÉVÉSZ MÁRIUSZ

Full text search

RÉVÉSZ MÁRIUSZ
RÉVÉSZ MÁRIUSZ (Fidesz): Köszönöm szépen, miniszter asszony. Hadd kezdjem azzal, hogy Andó Sándor szocialista polgármester. Én nem mondtam, hogy az összes szocialista polgármester így döntött. És egyébként szerintem ez a többi szocialista polgármesterrel szemben is igazságtalan és méltánytalan. Ez a válasz, amit miniszter asszony elmondott, elfogadhatatlan, de megértem, hogy miniszter asszony így válaszolt.
Miniszterelnökünk, ugye, azért kapott tízezer dollárt, mert rábeszélt néhány szocialista képviselőt, szavazzák már meg a Gresham eladását. Önök néhány hónap után a duplájára emelték a fizetésüket. Világos, hogy erkölcsileg nincsenek abban a helyzetben, hogy elhatárolódjanak attól a szocialista polgármestertől, aki az önök példáját követte. Ez a feneketlen zseb programja.
Remélem, sokan figyelték miniszter asszony válaszát. Kérem, figyeljék azt is majd, hogyan szavaznak a szocialista képviselők a feneketlen zseb programjára.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť