CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Ön pontosan tudja, hogy az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnak akkor van lehetősége lépni, amikor bejelentés érkezik. Ha minden pletyka és minden vélelmezett döntés alapján intézkedéseket tesz, akkor elég nagy zavart okozhatna a munkaerőpiacon. Természetszerűleg egy ilyen hírre felkészül a Foglalkoztatási Szolgálat azzal, hogy azonnal tudjon ajánlani munkahelyeket, azonnal tudjon szolgáltatásokkal rendelkezésre állni.
Egyébiránt Nógrád megyébe és a térségbe irányuló munkahely-teremtési szándékokat abban a pillanatban, ahogy a minisztériumhoz a pályázat megérkezik, gyorsított eljárásban fogjuk elbírálni, hogy segítsünk az embereknek. Amennyiben az önkormányzatnak konkrét javaslatai vannak, hogy egy olasz tulajdonú cég döntésével kapcsolatosan milyen módon lehet a munkahelyet megőrizni, szívesen állunk rendelkezésre, és amennyiben átmeneti zavara van a cégnek, munkahely-megtartó támogatással is állunk rendelkezésre. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť