DR. KISS ELEMÉR

Full text search

DR. KISS ELEMÉR
DR. KISS ELEMÉR, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Amit ön említ, az a közbeszerzési eljárás egyik módozata, erre én is utaltam a válaszomban, tehát e tekintetben nem kívánom kiegészíteni azt, amit elmondtam.
A tanulmány egyébként nem nyilvános. Nem minden közpénzből készült tanulmány nyilvános, sőt, nem minden közpénzből kialakított vagy közpénz alapján előállt termék vagy tanulmány, vagy bármi másnak is nevezhetem, hozzáférhető a nyilvánosság számára. Meg kell mondjam, hogy én például nagyon szívesen tanulmányoztam volna a korábbi kormány négyéves tevékenységét, mondjuk, azokat a jegyzőkönyveket, amelyek nem készültek erről a kormányülésről (Dr. Őry Csaba: Közpénzbe sem kerültek!), pedig biztos, hogy sok kérdésben eligazító jellegű lehetett volna a számunkra.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť