TÓTH ISTVÁN

Full text search

TÓTH ISTVÁN
TÓTH ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Miniszter Asszony! Nagyon szánalmas a magyarázkodása, hiszen a lényegről nem beszélt. Nem beszélt arról, hogy milyen fedezetből fogja ezt a feladatot elvégezni, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem lehet már a vis maior kereteket figyelembe venni, mert kiürültek, kiürültek a hóeltakarításra. Ismerjük az ön tárcájának költségvetését, ismerjük, hogy ebben az évben összesen két kilométer gátfelújításra van lehetőség. Miből fogja fedezni? Készüljön föl, tisztelt miniszter asszony, mert nem lesz olyan szerencsénk, szerencséje az azon a vidéken élőknek, hogy az időjárás kegyéből csendes olvadás történne.
Azonfelül a múlt század óta a jégtörő hajóknál jobb jégtorlaszbontásra nincsen. Kérdezze meg ön a szakmát, és meg fogják adni a választ arra, hogy a tiszai jégtörő hajók kései bevetése után már csak nagy teljesítményű jégtörő hajókkal lehetett volna bármit kezdeni. Ha ön ezt nem hiszi el, akkor ön nem alkalmas (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) a tárcájának a vezetésére.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť