ÉKES JÓZSEF

Full text search

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Nagyon köszönöm a szót, elnök asszony. Farkas Imre képviselőtársamhoz: én is a tíz percben kellő hangsúlyt helyeztem a Tisza vízgyűjtő területére. Erre van egy nagyon jó példa: ha holnap lesz ideje, akkor az FVM gondozásában megjelent egy csodálatos, szép kis füzet, amely az elmúlt 130 évnek a tiszai vízgyűjtő területére vonatkozó rendezési dolgait próbálta meg összefoglalni. Ha ebben megnézi Kolosváry mérnök úrnak és az ő teamjének a tervezéseit, tényleg fantasztikus és csodálatos.
Abba az állapotba kellene újra visszaállítani a Tisza vízgyűjtő területét, mint ahogy az 1800-as évek végén, 1910-1920-ig ezt el is képzelték és meg is valósították. És nem szabad utána olyan dolgoknak helyt adni, ami aztán az elmúlt ötven év folyamán a Tisza vízgyűjtő területét tényleg érintette, fogalmazzunk így.
Tehát maximálisan egyetértek önnel.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť