DR. MÁTRAI MÁRTA

Full text search

DR. MÁTRAI MÁRTA
DR. MÁTRAI MÁRTA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Asszony! Nagy érdeklődéssel figyeltem a válaszát, és meg kell mondanom, hogy ön nagyon jól vizsgázott. Nagyon jól vizsgázott abból a Kormányzati Kommunikációs Központ által előírt leckéből, amely az adófizetők pénzén havonta 200 millió forintot ír elő (Zaj, közbeszólások az MSZP soraiból.), és leírta önnek azt, hogy mit kell erre válaszolni (Taps a Fidesz és az MDF soraiban), de a kaposvári városi polgárok kérdésére nem adott választ.
Érdekli-e önt, hogy mit kérdeznek öntől a kaposvári emberek, és érdekli-e önt, hogy mire várják a választ? Először is arra várják, hogy Ungváry úr bocsánatot kérjen a városi tisztifőorvostól (Általános zaj, közbeszólások.); öntől, miniszter asszony, pedig elvárják a kaposvári emberek, hogy tegyen végre rendet az intézményeiben, hogy a jövőt illetően ilyen esetek ne forduljanak elő.
Mivel nem sikerült válaszolnia a kérdéseimre, ezért ezt nem fogadom el. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť