DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS (MSZP): Tisztelt Belügyminiszter Asszony! A válaszban elhangzottak alapján úgy gondolom, van értelme annak, hogy további információkat kaphassunk a későbbiekben arról, hogy vajon egy magánalapítvány, egy jegyző által alapított magánalapítvány miért élvezi nagyobb bizalmát a volt önkormányzati vezetőknek, mint egyébként az önkormányzat által alapított alapítvány, hiszen létezik ezen a településen ilyen jellegű alapítvány is.
A másik megjegyzésem: a válaszban elhangzott, hogy meglehetősen sajátságos helyzet alakult ki a vizsgálat során, és a hamis tanúzás ügyében is folyik egy vizsgálat.
Meggyőződésem szerint ennek a vizsgálatnak is igen sajátságos tapasztalatai lehetnek, ha valaki ezt végiggondolja a sajtóhírekből, most már ismételten csak arra hivatkozom, azóta új hírek is megjelentek.
A választ köszönöm, és egyetértek azzal, hogy az önkormányzati ellenőrzési rendszert érdemes továbbgondolni a következő időszakban.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť