DR. NÉMETH IMRE

Full text search

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Az engedélyek beszerzésének a határidejét 2003. szeptember 1-jére kívánjuk módosítani. Az engedélyezést pedig át kívánjuk tenni az Országos Borminősítő Intézethez.
A kannás borok forgalmazásának engedélyezési feltételeit, tehát higiéniai feltételeit is felül kívánjuk vizsgálni, ezeket egyszerűsíteni kívánjuk annak érdekében, hogy a kistermelők és a hegyen lévő pincék is, ahol nincsen vezetékes víz, ki tudják elégíteni a feltételeket. Valószínű, a nagykereskedelmi tevékenységen belül ezeket az engedményeket mennyiséghez fogjuk kötni, a mennyiség nagyságára még konkrét mértéket nem tudok mondani. A minisztériumnak is az az érdeke, hogy a szőlőtermelők, a borosgazdák a készleteiket megfelelő áron, megfelelő feltételekkel tudják értékesíteni.
Köszönöm a lehetőséget. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť