DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Képviselő Úr! Azt gondolom, nincs közöttünk vita abban a tekintetben, hogy minden lehetséges eszközt a drogjárvány visszaszorítására fel kell használni, és a prevenció eszköztárát szüntelenül gyarapítani kell. Félek azonban attól, hogyha egy tesztet próbálunk abszolutizálni, és nem vagyok benne biztos, hogy a családok jelentős részében felkészültek az alkalmazás korlátaira. Szeretném megnyugtatni az aggódó szülőket is, hogy ha pszichológushoz, pszichiáterhez vagy addiktológus orvoshoz viszik a gyermeküket, akkor vizeletgyorsteszt alkalmazása nélkül is biztonsággal megállapítják, ha valaki drogfogyasztó.
Azt gondolom, hogy senki nem tiltja a teszt alkalmazását, csak járjunk el körültekintően és óvatosan ebben a tekintetben. Meggyőződésem, hogy a kampányok, az iskolai akciók, a családok felkészítése sokkal nagyobb haszonnal járnak, mint egy korlátozott hatékonyságú tesztnek az alkalmazása, képviselő úr.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť