ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszöntöm valamennyi jelen lévő képviselőtársamat, köszöntöm a kormány tagjait, munkatársainkat és köszöntök mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját.
Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 31. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Béki Gabriella jegyző asszony és Vidoven Árpád jegyző úr lesz segítségemre.
Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket, s azt gondolom, már szükségtelen is figyelmeztetnem önöket, hogy a csipkártyájukat helyezzék az olvasóba. S kérem képviselőtársaimat, hogy mobiltelefonjaikat kapcsolják ki az ülésteremben, de erre kérek mindenkit, aki az ülésteremben tartózkodik.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági elnöki értekezlet alapján tárgysorozatba-vételre, illetve ajánlás készítésére kijelöltem a bizottságokat, ami a belső számítógépes hálózaton elérhető.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť