DR. MÁTRAI MÁRTA

Full text search

DR. MÁTRAI MÁRTA
DR. MÁTRAI MÁRTA (Fidesz): A stílus minősíti az embert, képviselő úr, és szerintem sokkal bölcsebb maradt volna, hogyha meg sem szólal, hiszen a megszólalásának semmiféle szakmai alapja nem volt.
Képviselő Úr! Ha bármit mond, akkor sokkal jobb lenne, ha előtte tájékozódna, mert szeretném elmondani önnek azt, hogy az előző négy évben számtalan olyan önkormányzat volt, amelyik támogatást kapott a címzett támogatásból, függetlenül attól, hogy MSZP-s volt a település polgármestere, vagy pedig a Szocialista Párt támogatásával függetlenként indult.
Képviselő Úr! Nézzen utána, és utána nagyon szívesen leülök önnel, és megbeszélem ezt a kérdést.
Képviselő Úr! Nem kevesebbért szólok én, mint ezer gyerekért, mert az Élelmiszer-ipari Szakközépiskola elhelyezésével ezer gyermek sorsáról döntünk. És az, hogy felemlítem azt, hogy Lamperth Mónika egyéni országgyűlési képviselő ezt egy tollvonással kihúzza, ezt a kaposvári emberek, az ott élő polgárok nem tudják elfogadni, tudja, képviselő úr, mert az önkormányzatnak nincs annyi pénze, hiszen nem mi ígértük meg, hogy több pénzt az önkormányzatoknak, hanem önök ígérték meg a kampány alatt, és ezt komolyan vették az emberek, hogy ez így is lesz. Sajnos, csalatkozniuk kellett, mert ennek semmiféle jelét nem látják sem ők, sem pedig az önkormányzatok. Ezért vannak nagyon nehéz helyzetben, ezért volt az, hogy beadták a címzett támogatás iránti igényüket. Nagyon sajnáljuk, hogy négyszázan nem kapták meg, olyan települések, amelyek nagy bajban vannak, és nem tudják a beruházásaikat sem elkezdeni, sem pedig befejezni.
Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť