DR. GÉMESI GYÖRGY

Full text search

DR. GÉMESI GYÖRGY
DR. GÉMESI GYÖRGY (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Csak nagyon röviden: kaptunk egy táblázatot Jauernik képviselőtársunktól, ahol le van írva, hogy melyik település hány százalékkal nagyobb forrást kapott 2003-ban. Akkor lenne korrekt ez a táblázat, ha mellé lenne téve, hogy mennyibe került a béremelés forintálisan helyben. (Babák Mihály: A másik oldal, a kiadás!) Gödöllő 57 százalékkal több forrást kapott 2003-ban, csak a helyzet az, hogy nekem 200 millióval többe került, mint amennyit kaptunk erre a feladatra. Ezért így nem korrekt ez a táblázat.
A másik: Horváth Csaba képviselőtársam nyilván azért, mert nem volt polgármester, nem emlékszik arra a tényre, elmondta Kontrát Károly képviselőtársunk ezzel kapcsolatos véleményét, én meg emlékeztetem a '90 és '94 közötti időszakra - ha nem emlékszik, kérdezze meg a mellette ülő polgármester kollégáját, és akkor el fogja mondani -, hogy voltak finanszírozva az önkormányzatok.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť