DR. BALOGH MIKLÓS

Full text search

DR. BALOGH MIKLÓS
DR. BALOGH MIKLÓS (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tóth Ferenc képviselőtársam bizalomébresztő hozzászólása késztetett megszólalásra, és igazol is engem, bizonyára, mert egy bizottságban vagyok vele. Az oktatási és tudományos bizottságnak van egy albizottsága, a tudományos és technológiai albizottság. Kapolyi László akadémikus úr vezeti ezt, és tíz akadémikus megtisztelt bennünket azzal, hogy külsősként részt vesz ebben az albizottságban. Agykutató professzorok vannak ebben, de vannak fizikusok is.
Én nagyon kíváncsi lennék az ő véleményükre. Ezért szeretném azt a megjegyzést tenni, hogy ezt az albizottságot kérdezzük meg ebben az ügyben - ott hozzáértő emberek vannak, fizikusok -, hogy mi az ő véleményük erről. Ez mégis egy parlamenti albizottság, amelyik működik. Azt javaslom, kérjük ki az ő álláspontjukat és állásfoglalásukat Kapolyi László úron keresztül, illetve a többi akadémikus úr véleménye is nagyon számítana. Én, mint a bizottság egyik tagja, ezt javaslom.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť