DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Full text search

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): Köszönöm szépen. Csak a vizsgálóbizottság működésével kapcsolatosan: Podolák képviselő úr, a Házszabály úgy rendelkezik, hogy a bizottság maga határozza meg működési rendjét, és megállapítja vizsgálati módszerét. Azt hiszem, ez a c) vagy a b) pont a Házszabályban. Tehát semmi aggodalom! A vizsgálóbizottság neve, feladatának meghatározása az országgyűlési határozatban csak egy hívó szó, egy hívó üzenet. Onnantól kezdve egy paritásos bizottságban csak az történhet, Gyuri, amit ott közösen elhatároznak vizsgálati módszernek és úgynevezett belső szmsz-nek.
Tehát nincs értelme most egy vagy két héttel tovább húzni az időt. Fölállhat ez a bizottság, és ott kell majd egyetérteni a vizsgálati módszerrel, lépésről lépésre, paritásos bizottságban. Miért nem lehet ezt elfogadni és bízni abban, hogy csak a jó javaslatok mennek át? Hiszen a rossz javaslatok csak döntetlennel szavazhatók meg, illetve nem kerülnek elfogadásra.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť