PODOLÁK GYÖRGY

Full text search

PODOLÁK GYÖRGY
PODOLÁK GYÖRGY (MSZP): Köszönöm szépen. Elnézést kérek Kosztolányi képviselő úrtól, ha úgy adtam elő, mintha nem folyt volna munka a különböző vizsgálóbizottságokban.
Úgy emlékszem, azt mondtam, hogy igen nagy manuális munka folyt minden érdemi tevékenység nélkül. Ezt vállalom most is, ez így van. Ha visszatekintünk, meg lehet nézni, minden egyes bizottság mire jutott el, és mi lett ennek a következménye. A politikai habverésen kívül semmire nem jutottak el, úgyhogy ezt nyugodtan bevallhatjuk férfiasan.
Én azt mondtam: próbáljuk úgy átalakítani a különböző vizsgálóbizottságok lehetőségeit, feltételeit és céljait, hogy az valóban érdemi munka legyen. Hogy nem politikai habverésről van szó? Tisztelettel mondom önöknek, hogy két héttel ezelőtt voltunk Pakson, a helyszínen tartotta a gazdasági bizottság a meghallgatást teljes mélységében, ahol a Framatome-tól kezdve mindenki nyilatkozott, és igazán szakmailag próbáljuk a kérdést megoldani. És mindenki tudja, ön is pontosan tudja, hogy Paksnak az tesz jót, ha minél kevesebbet beszélünk róla, mert az embereknek, akik ott döntenek, és a napi tevékenység során folyamatosan dönteni kell, minden döntésnél remeg a lábuk. Higgyék el, mi bementünk az aktív térbe is. Önök közül nem jött be senki, aki kritizálta. (Tóth Ferenc önmagára mutat.) Senki nem jött be az aktív térbe. Ott voltak, de nem jöttek be. Miért nem jöttek be? Miért nem prezentálták azt, hogy önök hisznek a paksi szakemberek tudásában, és ha ők azt mondják, hogy a sugárzás ott a belső térben kétszázzal kisebb, mint egy röntgensugárzás, úgy is, hogy ez a bonyolult helyzet van, akkor miért nem jöttek önök is be az aktív térbe? Elhúzták a csíkot, már elnézést kérek.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť