PODOLÁK GYÖRGY

Full text search

PODOLÁK GYÖRGY
PODOLÁK GYÖRGY (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Ez az utolsó kétperces a részünkről, nem kívánunk ebben a kérdésben többet nyilatkozni. Szeretném kihangsúlyozni, hogy amit Tóth képviselőtársam elmondott, azzal szó szerint egyetértünk, hogy ez legyen a vizsgálat tárgya, ebbe az irányba menjen, és ezt a célt oldja meg, amit ő elmondott. Szó szerint egyetértünk vele. Hiszen csak és kizárólag ez lehet egy felelősen gondolkodó parlamenti képviselőnek, egy parlamenti pártnak vagy a parlament összes pártjának ebben a kérdésben az irány, amit fölvehet.
Ezt, amit, ne haragudj, így megfogalmaztál, le lehet írni, ennek alapján ez a bevezetője ennek az egész vizsgálóbizottságnak, ebben mi partnerek tudunk lenni. Mi fölajánljuk azt, hogy együttműködünk abban, hogy amiket itt elmondtunk és a leírt szinkronban legyen, hogy ezt a 3, 5 vagy 7 pontot ennek értelmében írjuk át. Ebben partnerek vagyunk, hozzuk be a következő plenáris ülésre, és döntsünk benne. Ebben partnerek vagyunk, ezt szeretnénk erősíteni, ezt ajánljuk föl, és ezzel mi itt befejeztük a véleményalkotásunkat.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť