PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Pontosan így van, a szolgálati jogviszony az, ami kérdéses ebben az ügyben, ezt ön is ugyanolyan jól tudja, mint én. Nincs köztünk vita abban a kérdésben, hogy annak a polgármesternek, aki a munkáját tiszteletdíjasként látja el, a felelőssége ugyanolyan nagy, és ezt ő ugyanolyan pontossággal, precizitással és hozzáértéssel végzi, mint az, aki ezt főállásban teszi.
(16.20)
Az egy kérdés, hogy a mostani törvénymódosítás kapcsán lehet-e ezt a felvetett problémát rendezni. Van arra módosító javaslat, hogy pontosan elismerve azt a felelős munkát, azt az időt, amit ezzel töltenek a polgármesterek, a tiszteletdíj emelésével valamilyen módon honoráljuk.
Mint ahogy jeleztem az előbb is, a polgármesterek többségének van szolgálati jogviszonya, hiszen valahol egy főállásban foglalkoznak, és onnan származik jogviszonya, tehát onnan a nyugdíjba vonulása biztosított. Ezért abba az irányba indult el most a módosítás, hogy a tiszteletdíjak emelését próbáljuk meg ilyen módon biztosítani az ő számukra.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť