DR. KOLBER ISTVÁN

Full text search

DR. KOLBER ISTVÁN
DR. KOLBER ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Biztosíthatom, hogy levelére válaszolni fogok, amelyet pénteken kaptam meg, és sajnálom, hogy nem hivatkozott ezekre a jogszabályokra, amelyeknek aztán itt hamar véget ért a felsorolása.
(19.40)
Azt gondolom, hogy egy ilyen támogatás átgondolása időt igényel, és ezt a javaslatot szívesen fogadtam volna korábban is. Köszönöm a tájékoztatását az élelmiszer-ipari szakközépiskolával kapcsolatosan. Magam is jártam ott, bejártam ezt az intézményt, sőt az ön által említett tanműhelyt még mint a Somogy megyei közgyűlés elnöke és a területfejlesztési tanács elnöke magam támogattam. Örülök, hogy nagyra értékeli ennek az intézménynek a tevékenységét, amelyet ezek szerint gazdagított ez a műhely is.
Szeretném kiemelni, mert eljutottunk odáig, hogy minden benyújtott igényt ki kell elégíteni, tudjuk jól, nyilván valamennyien érezzük, ha itt nem is hangzik el ebben a teremben, hogy a források és a lehetőségek végesek. Azt gondolom, a fejlesztéseknek van egy olyan módja, amely a lépésről lépésre történő szívós, de céltudatos munkával ér célt. Bízom abban, hogy ez a munka nemcsak országosan eredményes, hanem Kaposvár tekintetében is az, illetőleg az lesz a jövőben is.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť