ECSŐDI LÁSZLÓ

Full text search

ECSŐDI LÁSZLÓ
ECSŐDI LÁSZLÓ, az önkormányzati bizottság előadója: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Az önkormányzati bizottság megtárgyalta a címzett támogatásokról szóló törvénytervezetet, és megállapította a bizottság, hogy a korábbi évekhez képest előrelépés történt, hogy támogatást kapnak a beruházások végrehajtásához nemcsak az önkormányzatok, hanem azok a civil szervezetek is, amelyek részt vesznek a különböző közszolgáltatások és szociális ellátások szolgáltatásában - azok végre támogatásokhoz jutnak.
Ugyanakkor felvetődött az a kérdés is, mi van azokkal a pályázati beruházásokkal, amelyek valamilyen pénzügyi forráshiány miatt lemondásra kerülnek. Itt megkapta a bizottság azt a tájékoztatást, hogy tulajdonképpen ez a pénz visszaosztásra kerül, és növeli a pályázati lehetőségeket.
A bizottság tulajdonképpen jelentős vita nélkül támogatta az általános vitára való alkalmasságát, 14 igen és 4 tartózkodó szavazattal.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť