JAUERNIK ISTVÁN

Full text search

JAUERNIK ISTVÁN
JAUERNIK ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Tényleg eltértünk a napirenden szereplő törvényjavaslattól egy kicsit, de úgy gondolom, hogy összefüggésben vannak a dolgok, mert való igaz, hogy a címzett támogatás alapja, hogy van-e az önkormányzatoknak szabad forrása. Kovács képviselő úr azt mondja, hogy vitatkozunk, én azt gondolom, hogy a parlamentben ennek itt a helye, és általában a vitából, ha jó a vita, akkor pozitív eredmények születhetnek. Én most is ebben bízom, és ennek a reményében vitatkozom önnel, önökkel.
A bérhikivel kapcsolatban azt ajánlom képviselőtársaimnak, hogy bármely önkormányzat költségvetését együtt vizsgáljuk át, nézzük meg. Tessenek nekem mutatni egy olyan önkormányzati költségvetést, ahol a 2003-as bevételnövekmények nem fedezik a közalkalmazotti bérnövekményt és nem kap bérhikit. Ha tetszenek nekem ilyen önkormányzatot mutatni, ilyen önkormányzati költségvetést (Zaj. - Dr. Kontrát Károly: Kérdezd meg az államtitkár urat! - Babák Mihály közbeszól.), akkor, úgy gondolom, érdemben tudunk tovább vitatkozni. Én még nem találkoztam ilyen önkormányzati költségvetéssel, és amíg nem látok ilyen költségvetést, amely bebizonyítaná - mert a számok makacsak -, hogy nincs meg a fedezete, a növekmények nem biztosítanak fedezetet, akkor változtatok a véleményen. Amíg nem látok ilyen önkormányzati költségvetést, addig ragaszkodom a véleményemhez. (Zaj. - Közbeszólások a Fidesz soraiból. - Tóth István: Töröld meg az optikát, és meglátod!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť