DR. VADAI ÁGNES

Full text search

DR. VADAI ÁGNES
DR. VADAI ÁGNES, a honvédelmi bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! A honvédelmi bizottság május 26-ai, tehát tegnapi ülésén megtárgyalta a T/3952. számú törvényjavaslatot. Az előterjesztő ezzel a javaslattal, amely az államtitokról és a szolgálati titokról szóló 1995. évi LXV. törvény, valamint azzal összefüggésben más törvények módosításáról szól, azt célozza meg, hogy Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozásával összefüggésben megteremtse a minősített adatforgalom feltételeit. A minősített információk védelmét maga az acquis communautaire írja elő, így ezzel a javaslattal jogharmonizációs kötelezettségünknek teszünk eleget.
A honvédelmi bizottság ülésén vita nem zajlott, ám kisebbségi vélemény megfogalmazódott, amelyet majd Körömi Attila képviselőtársam ismertet.
A bizottság végül 11 igen, 10 nem szavazattal, tartózkodás nélkül a javaslatot általános vitára alkalmasnak tartotta.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť