TÓTH ANDRÁS

Full text search

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (MSZP): Elnök úr, köszönöm a szót. Demeter képviselő úr, akkor én felolvasom az ön által idézett törvény preambulumát, hiszen nyilván nincs ott mindenki előtt ez a jogszabály : “Az Európai Unió minősített információi védelmének megteremtése érdekében az Országgyűlés a következő törvényt alkotja.” Sehol semmilyen kiterjesztési szándék nincs, egyértelmű, egyenes mondat: jogharmonizációs célja van ennek a törvénynek.
Kettő: Demeter úr, az önök 2001-es törvénykezési programjában benne volt ennek a törvénynek a módosítása - valami miatt lekerült a napirendről. Tehát ez be volt tervezve az önök kormányzati időszakában, nem lett elvégezve, nyilván megvan ennek az oka - ez már a múlt kérdése.
Én arra gondolok, hogy miután egy pontos és határozott igent és terminust mondtam, hogy a kormány mikorra készíti el az új koncepciót, azt gondolom, tényleg érdemes lenne ennek a kérdésnek a vitájára visszatérni, mert hogy mi nincs itt, arról persze órákat vitatkozhatunk, de a törvényjavaslat szempontjából ez a kérdés itt és most indifferens.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť