TÓTH ANDRÁS

Full text search

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (MSZP): Elnök Úr! Köszönöm a szót. Ehhez az ügyrendi vitához szeretnék hozzászólni, amely valóban az előző elnök úr ideje alatt kezdődött, akkor nem szóltam hozzá. Én azt gondolom, az ügyrendi bizottságnak van egy állásfoglalása; egy olyan állásfoglalása, amely kimondta - most, ebben a ciklusban készült, tényleg a házbizottságnak érdemes ezzel foglalkozni -, hogy ezek az időkorlátok általában ajánlás jellegűek, nyilván orientáló jellegűek. Nem azt jelenti, hogy ha a házbizottság azt mondja, hogy 10 perc, akkor valaki 80 percet beszéljen, de azt gondolom, egy rugalmasságot ennek a használatánál feltételezni lehet.
Nyilván, elnök úr, azért vetettem fel ezt a kérdést, mert olvastam az ügyrendi bizottság ezen állásfoglalását, és azt gondolom, tényleg érdemes lenne ezt a helyére tenni, mert a maitól függetlenül ez rendszeresen visszatérő vita. Jó lenne egyszer lezárni, hogyan is viszonyuljunk ehhez a bizonyos ajánlott felszólalási időhöz.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť