KOCSI LÁSZLÓ

Full text search

KOCSI LÁSZLÓ
KOCSI LÁSZLÓ, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkára: Képviselő úr, reményeiben én is osztozom. Azt tudom mondani önnek, hogy maga az intézet működési kondíciói - mint említettem - jogi és anyagi értelemben nem csorbulnak. Az valóban igaz, hogy egy nagyobb intézmény keretein belül kapta meg és kapja meg ezt a lehetőséget. Ezzel a lehetőséggel azonban élnie kell. Élnie kell az intézménynek, élnie kell mindenkinek, így élnie kell Hankiss Ágnesnek is.
Nem politikai ok volt az, ami ehhez a döntéshez vezetett, és én remélem, hogy a politikai szempontok ebben a kérdésben talán mellőzhetőek lesznek a jövőben, jobban, mint ahogy ez eddig a múltban történt. Azonban azt is szeretném megjegyezni, hogy ahogy nem kívánunk elmozdítani senkit a helyéről politikai szempontok szerint, akinek a szakmai munkája ezt nem indokolja, arra sincs módunk, hogy politikai erővel ott tartsunk vagy odategyünk valakit, ha ő azt nem akarja.
Köszönöm a türelmét.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť