DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Egy évvel a tragédia után, ahogyan a képviselő asszony is kérdezte, a rendőrség is erkölcsi kötelességének tartja, hogy tájékoztassa a közvéleményt a május 9-én elkövetett szörnyű tragédia ügyében folytatott nyomozás állásáról, ezért május 9-én sajtótájékoztató keretében fogják elmondani a nyomozás állását, illetve minden olyan információt, ami a további nyomozás eredményességének veszélyeztetése nélkül a nyilvánosság előtt elmondható.
Kijelenthetem, hogy a példátlanul súlyos bűncselekmény felderítése érdekében a rendőrség minden szükséges intézkedést megtesz, és én magam is őszintén remélem, hogy minél előbb, a lehető leggyorsabban befejezve a nyomozást, vádemelési javaslattal az ügyészségnek azt továbbítja.
Engedjék meg, hogy e helyütt is kifejezzem őszinte részvétemet a hozzátartozóknak, akik az egész magyar társadalommal együtt joggal várják azt, hogy a bűnösök elnyerjék az igazságszolgáltatás ítéletét. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť