DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Az az áremelés, ami most bekövetkezett, a szabadáras körben történt meg. Sajnálatos módon a gyógyfürdők - éppen azért, mert hiányoztak az ártárgyalások - a térítési díjon felül különböző jogcímeken - például belépőjegy - pluszkészpénzfizetésre kötelezték a rászoruló biztosítottakat. Most az ártárgyalásokkal ennek a rendszernek véget fogunk vetni, és a biztosítottnak a támogatott körben kifejezetten csak a 15 százaléknak megfelelő térítési díjat kell majd fizetnie a gyógyfürdő-szolgáltatások igénybevételénél. Lesz arra lehetőség, hogy újabb és újabb szolgáltatásokat támogassunk.
(15.50)
Kiemelt támogatási kulcsot kapnának például egyes kezelésfajták, mint a víz alatti csoportos gyógytorna, és bevezetjük új kezelésfajták támogatási körbe vonását is, mint a szárazföldi gyógytorna, a klímaterápia és így tovább.
Ha a tárgyalásokon és a költséghatékonysági vizsgálatokon túl leszünk, igyekszünk a legrövidebb időn belül ezt az új rendszert a betegek javára bevezetni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť