KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN informatikai és hírközlési miniszter: Köszönöm szépen, képviselő úr. Egyetlen kiegészítést tennék. A kormányzati terv éppen ezért tartalmazza, hogy 2004. május 1-jére, tehát a csatlakozásunk időpontjára Magyarországon 2004 helyen legyen olyan információs pont, e-Magyarország pont, ahol közösségi formában minden magyar állampolgár állampolgári jogon - egy kis kártyával vagy valamilyen azonosítóval - ezeket az információkat megkaphatja, illetve az informatikai eszközöket, legfőképpen az internetet használni tudja. Így elérhető, hogy az országban senkinek ne kelljen több tíz kilométert utaznia ahhoz, hogy ha otthon vagy a közvetlen környezetében nincs internet, akkor információhoz jusson. Így érhetjük el meggyőződésem szerint, hogy ezt a kultúrát és ezt a lehetőséget mindenkinek a számára biztosítsuk.
Ezért kérem még egyszer mindenkinek a megértését a pályázatnál. Meg kell tanulnunk ezt a technikát, és minél több elektronizált technikával pedig megpróbáljuk elősegíteni, hogy ez könnyebben történjen.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť