DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszterelnök úr, én az “Egyetértésben a nemzettel” című kiadványból, amelyet az MSZP internet-szerkesztősége 2002. január 8-án 14 óra 46 perckor adott ki, szó szerint idéztem az ön ígéretét. (Derültség a Fidesz padsoraiból.)
Ön 2004-ig ígérte ennek a befejezését. Én tudom, hogy ez műszakilag is, gazdaságilag is lehetetlen ígéret volt. Ön engedett az MSZP azon választásiígéret-stílusának, hogy minden mindegy, mindegy, hogy teljesíthető vagy nem, csak ígérni kell, mert jönnek a választások. Önnek ma ezzel kell szembesülnie.
Én tudom, hogy ön is, az ágazatot vezető miniszter asszony is bizonyára mindent elkövet annak érdekében, hogy a szűkös büdzséből az ehhez szükséges pénzeket biztosítsák, csak önök nagyságrendekkel ígértek többet - alaptalanul és gátlástalanul, nekem ez a problémám.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť