DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tehát folytatnám tovább, amit az előbb elkezdtem.
A Vásárhelyi-tervvel kapcsolatban: egy hároméves időszakra 51 milliárd forintot biztosítottunk. Az ennek az indításához szükséges forrásokat megteremtettük, és igen jelentős erőfeszítéssel - egyébként így van, ahogy a képviselő úr mondta - elkezdjük ennek a programnak a megvalósítását. A teljes program egyébként 170 milliárd forint. A 170 milliárd forintos program nyilván nem három évre, hanem hosszabb időre szól. Ehhez szükség van egyebek között arra is, hogy egyeztessünk azokkal a zöldszervezetekkel, amelyeknek aggályaik vannak egy ilyen programmal kapcsolatban.
Valamelyest ez is késlelteti a dolgokat, viszont ezzel együtt is szeretném megígérni, biztosítani önt arról, hogy ezt a Vásárhelyi-tervet a kormány komolyan veszi, a szívén viseli, és ezzel mindazon térségeket, amelyek ma is oly mértékben veszélyeztetettek az árvízben, tehermentesíti, fokozatosan, ahogy erre egyébként a források és a lehetőségek rendelkezésre fognak állni. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť