DR. CSÁKY ANDRÁS

Full text search

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Ha így haladunk, akkor első számú közellenséggé válok ebben az országban, legalábbis az egészségügyi kormányzat számára. Megnyugtatom Vojnik képviselő asszonyt, hogy legalább annyira kedvelem a szociálliberális kormányzatot, mint ön a polgári kormányzatot kedvelte annak idején.
Hogy ki és mi kockáztatja a népegészségügyi programot: én úgy gondolom, hogy önök tudatosan félrebeszélnek. Én arra hívtam föl a figyelmet – és azért kikérem magamnak, nagyon régmúlt politika hangulatára emlékeztet ez a kioktató magatartás és ez a kioktató hangnem, amit itt kapok –, hogy a népegészségügyi programot, ami beindult, önök szüntették be, és ez ténykérdés, ne haragudjon. Én nagyon örülök neki, hogy Szabolcs-Szatmár megyében a nők 70 százaléka részt vett, csak én azt nem tudom, hogy miért én vagyok azért felelős, ha Cegléden és környékén a nők egyszerűen nem is kaptak meghívót szűrővizsgálatra. Tessék már nekem elárulni, hogy azért miért én vagyok felelős, hogy miért nem folytatódott múlt év januárjában a centrumok kiválasztásának második köre. Cegléd város kórháza – itt van Czinege képviselő úr mint orvos-igazgató, nagyon jól tudja – késve nyújtotta be az ezzel kapcsolatos pályázatot, s akkor ígéretet kapott arra, hogy januárban befogadásra kerül, és folytatódik, illetve elkezdődik azon a vidéken. Tessék nekem megmondani, ezért én miért vagyok felelős?! Én csak szkeptikus vagyok az önök blöffölését illetően, hisz itt ez mind nagyon szép, nagyon jó, és meg fogom önöket követni egy év múlva, ha a program megvalósítására legalábbis remény vagy esély lesz. Ezt most megígérem önöknek.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť