HERCZOG EDIT

Full text search

HERCZOG EDIT
HERCZOG EDIT (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Mindannyiunk, minden szocialista képviselőtársam nevében szeretném megköszönni Csáky András nagyra becsült figyelmét, hiszen mindannyiunkhoz volt egy kedves szava.
Igen tisztelt Képviselőtársam! Én nagyon büszke leszek arra, hogyha sikerül megvalósítani, hogy Magyarország lakossága tovább éljen és egészségesebb legyen. Remélem, hogy ebben minden parlamenti képviselőtársammal osztozunk.
Második megjegyzésem az lenne, hogy az egész hozzászólásomban arról próbáltam beszélni, hogy az egészség ügyének kérdése elsősorban nem egészségügyi kérdés. Nyilván különbözőképpen látjuk ezt, hiszen ön az egészségügyben dolgozik, az egészségügyből él, én viszont egy egészséges állampolgár vagyok, és az is szeretnék maradni minél hosszabb távon. Arra törekszem, hogy minél több egészséges, egészségesen élni akaró társam ebben az országban hosszabb ideig megőrizhesse az egészségét.
Végül szeretném önnek elmondani: én az üzleti életből jöttem, egy tanáccsal szeretném tehát zárni. Az üzleti életben minden résztvevő pontosan tudja, hogy egyetlen csekélyke pozitív gondolat arról, hogyan lehet valamit megcsinálni, többet ér, mint száz mégoly okos gondolat arról, hogyan nem. Ajánlom ezt képviselőtársam figyelmébe. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť