ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/6461. számon, az egységes javaslatot T/6461/131. számon kapták meg. Módosító javaslatok miatt záróvitára kerül sor. A benyújtott módosító javaslatokról a T/6461/133. számú ajánlás tájékoztat.
Kezdeményezem, hogy a záróvitában összevontan tárgyaljuk meg a benyújtott indítványokat, azok számára figyelemmel. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta ezt a javaslatot.
Megnyitom a záróvitát az 1-8. pontokra. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Felhívom a figyelmet, hogy az időkeret öt perc. (Nem érkezik jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett. A záróvitát lezárom. A Pénzügyminisztérium… (Nem érkezik jelzés.) - nem kíván reagálni. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Most a módosító javaslatokról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatait az ajánlás 1-8. pontjai szerint, amelyeket az alkotmányügyi bizottság támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
193 igen szavazattal, 159 igen tartózkodás mellett az Országgyűlés a módosító javaslatokat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Zárószavazásra kerül sor. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított rendelkezései szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
197 igen szavazattal, 157 nem ellenében az Országgyűlés az előterjesztést elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť