SZABADOS TAMÁS

Full text search

SZABADOS TAMÁS
SZABADOS TAMÁS oktatási minisztériumi államtitkár: Valóban úgy gondolom, képviselő úr, hogy a mi oktatási filozófiánknak az egyik legfontosabb alappillére az, hogy az iskola a pedagógusok, szülők, gyermekek hármasára épül, egyenrangú félként kezelve őket, az iskola a pedagógus együttműködése a szülővel a gyerekek érdekében. De hogy ezek megvalósulhassanak, és jó színvonalon valósulhassanak meg, ezért a tárgyi feltételeket is biztosítani kell.
Soha nem látott lehetőség nyílik az európai uniós pénzek bevonásával a magyar iskolarendszer korszerűsítésére, nemcsak az épületállomány, hanem tartalmi korszerűsítésre, programcsomagok elkészítésére, 70 milliárd forint áll rendelkezésre 2006-ig európai uniós pénzek, illetve magyar költségvetési pénzek bevonásával a magyar iskola korszerűsítésére. Ez az, amit nekünk az Európai Unió hozott, és ez már az első évben megkezdődik. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť