KÁLI SÁNDOR

Full text search

KÁLI SÁNDOR
KÁLI SÁNDOR (MSZP): Tisztelt Miniszter Asszony! A hangsúly a sürgősségen van, és ebben kérem a segítségét. Én olyan embernek ismertem meg önt, aki érzékeny az emberek problémáira. Itt tehát a sürgősség a fontos. Hadd mondjak egy példát: most voltam először olyan iskolai záróünnepségen, amikor a gyerekek papírból vágtak ki a virágokat, mert Kistokajban a virágokat is elverte az iszonyatos jégeső.
Még egy dolgot szeretnék mondani. Úgy gondolom, egyfajta dicséretet érdemelnek azok - s ezt még a gondok enyhítése közben sem szabad elfelejteni -, akik a katasztrófavédelemben, a tűzoltóságnál, a helyi önkormányzatoknál dolgoztak, hiszen a károk felmérésének a gyorsasága ezeken a szakértőkön múlik. Miniszter asszony, azt kérem öntől, hogy lehetőségei szerint a gyorsításban segítsen nekünk.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť