DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Nem akarok házszabályi citálással élni, hogy végül is a napirendi pont vitájáról van szó. Én egy félmondat kitérőt tettem képviselőtársam munkásságáról. Azt azért szeretném megjegyezni, hogy azok a méltán kritizált kátyús utak nem a gyorsforgalmi úthálózat részét képezik, és természetesen minden kormánynak feladata, hogy kijavítsa, és ha most esetleg nagyon lyukadnak, abban lehet, hogy korábbi útfenntartási problémák is fellelhetők.
Tehát én azt hiszem, hogy amikor a natúrparkok kapcsán a környezettudatos nevelés és egyáltalán a környezettudatos életmód problémáját mind a ketten kellő komolysággal és fontossággal felvetjük, akkor a törvénymódosítás lényegét érintő területet érintjük. És egy ilyen napirendi pont tárgyalásakor, én úgy gondolom - és erre utalt az előző megjegyzésem -, nem ildomos negatív felhanggal az úthálózat fejlesztését emlegetni. Én úgy gondolom, hogy az előterjesztés tárgyáról érdemes vitatkoznunk, és ennek vannak olyan elemei, amelyeken valóban higgadt vitával és konszenzuskereséssel jobbíthatnánk az előterjesztésen.
Tehát én befejezésül kifejezném erre vonatkozó készségemet, hogy ahogy a bizottsági üléseken, ahogy a különböző kihelyezett üléseken erről szakmailag beszélgetni szoktunk képviselőtársammal, a törvény vitájának folytatásában is a megegyezés keresése és a közös célnak a legeredményesebb szolgálata érdekében tudjunk együttműködni.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť