ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a magyar tudomány helyzetéről 1999-2000. szóló beszámoló elfogadására benyújtott országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az oktatási bizottság önálló indítványát H/10126. számon kapták kézhez a képviselők. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e H/10126. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, a szavazógépet kapcsolják be! (Megtörténik.) Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 317 igen szavazattal elfogadta a javaslatot.
(Jelzésre:) Kérem, hogy Vitányi képviselő úr gépét kapcsolják be, vagy a képviselő úr tegye be a kártyáját a gépbe (Dr. Vitányi Iván: Benne van!), vagy kapcsolja be a gépet!
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a New York-i székhelyű, Budapesten működő angol oktatási nyelvű Közép-európai Egyetem magyar, nem állami egyetemként történő elismeréséről szóló előterjesztéshez módosító javaslat érkezett. Az ülést vezető elnök a napirend elfogadása előtt jelezte, hogy az általános vitára a szavazások után kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť