DR. PÓSÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. PÓSÁN LÁSZLÓ
DR. PÓSÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Egy kérdésem lenne az államtitkár úrhoz is meg a jelen lévő nem túl nagy számú képviselők köréhez is. Tatai-Tóth András felvetette azt az ötletet, hogy a kérdés kezelésének az a módja, hogy módosító javaslattal törölni a listáról ezt az intézményt. Ugyanakkor a megszólalásokból az is kiderült számomra, hogy nem a névadási jogot vitatja bárki is, mert az az intézmény sajátja, hanem azt, hogy esetleg kevésbé tűnik szerencsésnek.
A kérdésem a következő: amennyiben egy ilyen kapcsolódó módosítót beadnak az előterjesztők, pontosan abból kifolyólag, hogy a névadás egy kicsit jobban tükrözze az iskola orientációját, képzési tartalmát és így tovább - attól még az adott intézmény el tudja kezdeni a munkáját, kaphat működési engedélyt és így tovább, anélkül, hogy a törvénybe azonnal be lenne rakva ideiglenes működési engedéllyel, tehát ennek megvannak a jogi feltételei -, a kormány egy ilyen természetű kapcsolódó módosítót támogatna-e?
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť