LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Rosszkedvűen állok föl, mert valahol méltatlannak érzem e késő éjszakai órában egy egyébként nagyon lényeges ügyről szót váltani.
De azt mindenképpen meg kell fogalmaznom, hogy nem most - és ebben egyetértek Tóth képviselőtársammal -, hanem korábban, amikor a tárca tudomására jutott, hogy ott, Kalocsán főiskolát alapítanak, terveznek, akkor kellett volna talán jobban odafigyelni, és a megfelelő időben kellett volna jó empátiakészséggel érzékeltetni a helybéliekkel, hogy azért sokféle véleményt kell összegezni ahhoz, hogy valóban ez az egyébként kitűnő képzettséget adó főiskola ne így kezdjen, ne ilyen vitával, ilyen rosszkedvű megjegyzésekkel, illetve félreértésekkel.
Tudom, hogy ezen már változtatni nem lehet ebben a formában, hogy lesz-e Tomori Pál Főiskola Kalocsán, de azt azért szeretném érzékeltetni megszólaló képviselőtársaimmal, hogy nem házszabályellenes ez a módosító javaslat, és hogy nem házszabályellenes, jelzi az, hogy befogadták ezt a módosító javaslatot, és ha ellenkező véleményük van, akkor talán frakcióülésen tessék ezt megvitatni Szili Katalin házelnök asszonnyal.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť