DR. ÁDER JÁNOS

Full text search

DR. ÁDER JÁNOS
DR. ÁDER JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ennyi zagyvaságot öt percben én még nem hallottam ebben az Országgyűlésben 1990 óta. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból, köztük: Kivéve, mikor te beszéltél! - Az elnök csenget.) Úgyhogy a képviselő úrnak szeretnék néhány idézetet a figyelmébe ajánlani, és akkor majd kicsit szerényebb lesz, azt gondolom, és nem lesz olyan nagy a mellénye. (Közbeszólás a kormánypárti padsorokból: Na!)
Medgyessy Péter, 2002. április. Nos, az egyik a fiataloknak a lakáshitel, ez egy jó dolog. Mi tovább fogjuk csinálni. (Közbeszólás a kormánypárti padsorokból: Tovább is csináltuk!) És amit még szeretnék, az az, hogy egy szélesebb kör számára tudjuk biztosítani azt, hogy hozzá tudjanak jutni. Ezt ígérte Medgyessy Péter. A valóság ezzel szemben a feltételek és a lehetőségek szűkítése. (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Úgy van! - Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: A lehetőségek bővítése!)
Medgyessy Péter, 2002. április 18. Az MSZP semmit sem akar megszüntetni, semmit sem akar elvenni az emberektől, hanem tovább szeretné bővíteni a kedvezményes lakáshitel-támogatásokat. Na, ehhez képest csökkentették a kamatot, rövidítették a futamidőt, magasabb havi törlesztést kell fizetni, ahogy ezt egyébként korábban elmondtam. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból. - Az elnök csenget.) Medgyessy Péter: Ezért kívánjuk segíteni az otthonteremtést a fiatalok számára a szociális bérlakások építésének növelésével, általában a bérlakások számának növelésével, kedvezőbb hitelfeltételekkel és az elfogadott hitelfelvételi feltételek megtartásával. Ezt ígérte Medgyessy Péter 2002. május 27-én itt a parlamentben.
Az imént már volt alkalmam ezzel a számmal szembesíteni Medgyessy Pétert, aki persze erre nem válaszolt: 8 ezer szociális bérlakást ígértek önök, 2003-ban 731-et építettek. Valóban egy kicsit illene szerényebbnek lenni, képviselő úr. (Taps az ellenzéki padsorokban. - Közbeszólások az ellenzéki padsorokból. Úgy van!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť