RÉVÉSZ MÁRIUSZ

Full text search

RÉVÉSZ MÁRIUSZ
RÉVÉSZ MÁRIUSZ (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Azt mondod: ingyen tankönyv - nem lett belőle semmi. Azt mondod: ingyenes étkezés az óvodásoknak - nem valósult meg belőle semmi. (Derültség az MSZP padsoraiból.)
Azt mondod: nem lesz gázáremelés - lett belőle 40 százalék. Azt mondod: 4-es metró plusz négy állomással - egyetlen kapavágás nem történt. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Nem igaz!)
Azt mondod: 800 kilométer autópálya. Ma Braun Róbert ismerte be, hogy ez egy kampányfogás volt - maguk sem gondolták komolyan. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: A Magyar Nemzet szerint...) Azt mondod: olcsó állam - több minisztérium, több államtitkár, lényegesen több köztisztviselő. Azt mondod: otthonteremtési támogatás bővítése - az lesz belőle, hogy az otthonteremtési támogatást jelentősen szűkítették. Azt mondod: a korrupció visszaszorítása - Kulcsárral összefonódott (Dr. Veres János: Fidesz!) kormányzati tisztviselők, akiknek a telefonbeszélgetéseiről a jegyzőkönyvet sem hajlandók kiadni.
Tisztelt Ház! Lehet ezt a sort még hosszan folytatni. Azt hiszem, ha ezeket folytatjuk, akkor az önök számára ez a két év tragikus, és nemcsak a parlamenti képviselők szemében, hanem egészen pontosan tudják a magyar választópolgárok is, hogy mi történt az önök kormányzásának elmúlt két évében Magyarországon. (Taps az ellenzéki oldalon. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Úgy van!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť