SISÁK IMRE JÁNOS

Full text search

SISÁK IMRE JÁNOS
SISÁK IMRE JÁNOS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Asszony! Ön azt mondta, nem igaz az, hogy április 1-jétől 15 százalékkal csökkent a finanszírozás a járó- és fekvőbeteg-ellátásban.
Tisztelt Államtitkár Asszony! Önnek hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap egyfolytában az ország egészségügyi intézményeit kellene járnia, hogy tisztában legyen az egészségügy valós helyzetével, és akkor nem mondana ilyeneket.
Arról viszont elfeledkezett beszámolni, hogy valóban igaz, hogy 2003. október 16-ától ott csücsülnek az Egészségügyi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban a kapacitásbővítési kérelmek, tisztelt államtitkár asszony; illetve arra sem reagált, hogy mi van a 3-400 új háziorvosi körzettel, és mi van egyébként a meglévőknél a 10 százalékos betöltetlen háziorvosi állásokkal.
De szeretnék még egy dolgot megkérdezni: tessék mondani, arra miért nem reagálnak, hogy a gyes 10 ezer forintos emelését is beharangozták, és ezzel - mint ahogy mondtam - 250 ezer forintot vettek ki ez idáig a magyar családok zsebéből?
Köszönöm szépen, hogy meghallgattak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť