DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Asszony! Nem egy, hanem három főszereplője szökött külföldre a bankbotránynak, csak hogy szemléltessem, hogy nem egy apró tévedésről van szó.
Ami a Kulcsár Attila-ügyet illeti, július 1-jén szökött külföldre. Ezt megelőzően, június 20-án és június 21-én folytatott telefonbeszélgetésekből állapítható meg a bűncselekmény. Ezt később a jegyzőkönyvhöz, illetve a feljelentéshez bizonyítékként csatolták, de a szökést megelőző napon - mint mondtam - egy rendőrtiszttel beszélt, és a határon is feltartóztatták Kulcsár Attilát, intézkedést várva, az mégsem történt.
Tisztelt Miniszter Asszony! Itt valaki mulasztást követett el, és itt az ideje, hogy kiderüljön, hogy kit terhel azért felelősség, hogy a bankbotrány több főszereplője külföldre tudott szökni. És ha a belügyminiszter erre nem tud vagy nem akar választ adni, akkor a felelősség ezért őt terheli.
Köszönöm a figyelmüket. (Révész Máriusz: El kellett simítani a szálakat!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť